In onze speeltuin gaan plezier en cultuur hand in hand! Ons mooie buitenpodium biedt een levendige ruimte voor diverse evenementen, variërend van concerten en voorstellingen tot presentaties en optredens. Wat het extra speciaal maakt, is dat zowel startende artiesten als mensen met meer podiumervaring hier hun talenten kunnen tonen.

We koesteren niet alleen ervaren performers, maar ook opkomende sterren en lokale talenten. Het podium staat open voor iedereen die zijn passie wil delen. Als speeltuin geloven we in de kracht van cultuur en willen we een platform bieden waar diversiteit en creativiteit samenkomen.

We verwelkomen graag optredens van getalenteerde muziekstudenten, waardoor de speeltuin een broeinest wordt van muzikale ontdekkingen. Voor de kinderen die onze speeltuin bezoeken, betekent dit een unieke kans om in aanraking te komen met verschillende vormen van cultuur.

Of je nu geniet van een vrolijk deuntje, een betoverende voorstelling, of een inspirerende presentatie, ons buitenpodium biedt een speelse omgeving waarin kinderen cultuur op een speelse manier kunnen ontdekken. Dit kan niet alleen hun creatieve geest stimuleren, maar ook een blijvende liefde voor kunst en cultuur aanwakkeren.

Kortom, ons buitenpodium is niet zomaar een podium; het is een bruisende ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar talent tot bloei komt en waar culturele ontdekkingen hand in hand gaan met speelplezier. Kom langs, beleef het zelf en laat je inspireren door de magie van cultuur in onze speeltuin!

Zie je het helemaal zitten om zelf een keer op te treden op ons buitenpodium? Neem dan contact met ons op.